JellyPages.com

Someone

Okayy guys, today i want to share with you all about this one guy that always made my day. He's funny. He always know when im in a good mood or bad mood. and and kat facebook dia ada upload gambar nii. Like how sweet is he? 

lepastu lepastu, 
one day tu, macam saja jelah stalk dia*hehe and tertekan pulak dekat info. tibatiba keluar pulak benda ni. rupanyaa dia baca blog aku. ada jugakkan orang sudi nak baca*ayat touching XD
anddddd tadaaaaaa. dia always ada je benda nak cakap. ni baru je taip. Agakagak if jumpa dia en, mesti bercakappppp je dia. aku pulak yang diam angguk geleng je XD haha but its okayy. lagi best macam tu right dari diamm je. okayy thats all. tadi banyak je idea nak cakap but tibatiba hilang lesap cenggitu je =.= takpalah. lain kali lain kali. hee toddles :3




2 comments:

Wikaa said...

I like your post :)
Visit my blog sweetie :)
Would you like to follow each other?

http://wiktoriabachowskaphotography.blogspot.com/

Diyanna said...

Oh aww thanks. Will do hunn :-)