JellyPages.com

Selamat Ulang Tahun Sayang - Dani



Thanks for this video Dani. I really appreciate it. You're so sweet! haha and i know theres so many girls out there that would die to have you. Hee and thanks for the birthday wish. Lots of love <3 xoxo

12 comments:

Aruki Yoshee said...

Yenn , happy birthday :) . sorry tak dapat wish kau . nanti kau baca blog aku tau !

Diyanna said...

haha aww thanks sayang monkee akuu! <3 haha baca dahh. amboiii kau tunggu aku jumpa kau en, aku peluk kau sampai takbernafas eh. you wait and see. haha rindu kau do!<3 xoxo

Aruki Yoshee said...

HAHA , terharu kan kan kan ? LOL .hah , what thee ? nooo mati aku laa aku deyy --' . haha , see you sports day ! :D

Diyanna said...

haha agak ahh! hee sure sure. Harap sangat aku dapat pergi do ><

Aruki Yoshee said...

aku g dohh , support aku taauuu ! tarik tali bhaii .

Diyanna said...

haha sumpah? woahh will do sayang. goodluck tauuu? <3

Aruki Yoshee said...

hohoh , don't worry hijau lawan merah sports day -_- . serious takut lawan merah

Diyanna said...

lawan merah? alahh takpayah takut! orang kuat dah takda :-O

Aruki Yoshee said...

ADA ! budak baru , err , ramai besar dohhh .

Diyanna said...

sumpah? haha takpa takpa. fighting!

Aruki Yoshee said...

duhh , kau dtng kan sports day ? btw sabtu ni aku g korea ! tak sabar gilewwww, nnt kau baca blog aku tau . ada pasal korang semuaa

Diyanna said...

bilanyaa? aku confuse ah bila sports dayyy >< sumpah? bapak best wehhh! hmm aku nak ikutt :-( oh okayokayyyyy.